loader image

Noticies

Castelldefels Hoquei Club es converteix en el primer club d’Espanya a vestir l’equipació d’Osaka

El passat mes d’abril el Castelldefels Hoquei Club i la marca Osaka van arribar a un acord perquè aquest últim es converteixi en el proveïdor de l’equipació per a les pròximes temporades. Després de tres anys amb la marca Quality Sport el club va decidir no renovar el contracte i buscar altres opcions interessants per al creixement del club i a Osaka es va trobar l’opció no només de tenir una equipació de gran qualitat, sinó que a més els socis gaudiran de diferents avantatges amb la marca.

Osaka World es va fundar l’any 2011 amb el compromís de fusionar l’herència de l’hoquei amb un estil de vida. La marca porta el nom d’una de les ciutats mes grades del Japó a causa de la gran admiració per la cultura japonesa i per la filosofia que desprèn i que la marca vol transmetre, mitjançant el minimalisme, la funcionalitat, la durabilitat i l’esforç pel disseny.

Osaka és el proveïdor de l’equipació dels millors equips d’Europa, com és el HC Bloemendaal (actual campió de l’EHL) d’Holanda, el KHC Dragons de Bèlgica o el Uhlenhorst d’Alemanya, entre d’altres. Amb aquest acord, el Castelldefels Hoquei Club es converteix en el primer club d’Espanya a vestir l’equipació d’Osaka.

L’acord amb Osaka va més enllà de la roba, ja que la marca s’implicarà en el creixement del club, vinculant els campus, el patrocini, els esdeveniments i relacions amb els clubs europeus per crear una xarxa d’intercanvis (jugadors, coneixements, etc …).

El pack d’Osaka amb el qual s’iniciarà la temporada 2021-2022, consta de 2 samarretes de partit, 1 pantaló o faldilla, 2 parells de mitjons, 1 dessuadora i uns pantalons de xandall.

Al llarg de la temporada, Osaka també oferirà promocions en altres peces de roba com ara, samarretes d’entrenament, de passeig o jaquetes de club.

El Castelldefels Hoquei Club gaudirà d’un espai destacat a la pàgina web d’Osaka on es podran veure i comprar diferents peces de roba del club.