loader image

Noticies

L’esport ens uneix, ens fa més fortes i ens empodera

El passat 26 de novembre de 2023, es va dur a terme la sisena edició del Torneig Interclub Mamis Hoquei pel Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència envers la Dona, que van organitzar les mamis del club. 162 jugadores van unir les seves forces mitjançant aquest torneig amistós per a donar suport a la causa. 15 equips de Catalunya van participar de l’esdeveniment, en el qual van jugar 4 partits amistosos per equip, i van gaudir d’entreteniment i sortejos.

Volem donar les gràcies a tots i totes els que heu col·laborat amb l’esdeveniment: des dels espònsors que van donar premis, fins als amics i familiars que van participar de l’esdeveniment, ja sigui mitjançant la compra de números del sorteig o de la venda de pastissos i a tots aquells que es van acostar a col·laborar d’alguna forma.

El grup de Mamis Hoquei de Castelldefels va començar a dur a terme aquest torneig l’any 2015, iniciativa que té com a objectiu donar difusió al Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència envers la Dona mitjançant l’esport, amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.

És un privilegi celebrar aquest dia no sols amb els nostres socis i veïns de Castelldefels, sinó amb altres clubs de Catalunya que se sumen a la difusió del missatge de l’esdeveniment: L’esport ens uneix, ens fa més fortes i ens empodera.

Gràcies a tots i a totes!