Guanyadors Concurs ‘Fes la Postal de Nadal’

Un any més els nostres petits de l’escola d’hoquei han demostrat el seu talent i creativitat en el concurs ‘Fes la Postal de Nadal’. Concurs organitzat per el club per triar la felicitació de Nadal que farem servir per desitjar a socis, organismes i entitats unes Bones Festes i Un molt Feliç 2018!!

Gràcies a tots per la vostra col·laboració i fer-nos partícipes de la vostra visió de la festes de Nadal amb el nostre club com motiu de les creacions.

Tot i que hem escollit tres millors postal, tots els concursants seran premiats gràcies al nostre patrocinador JOVI -empresa dedicada a la fabricació de productes destinats al foment i desenvolupament de la educació artística-.

1er. CLASSIFICAT

2on. CLASSIFICAT

3er. CLASSIFICAT

Felicitats Aitana, Mathis i Paula!