L’Escola comença els entrenaments

Mentre les obres de la Via de Fèrria segueixen avançant, l’escola del Castelldefels HC s’entrena a l’Esplai i el col·legit Lluis Vives de Castelldefels.

Per oferir un servei afegit i per tal que els nostres jugadors i jugadores entenguin i juguin en la superfície del nostre esport i en las dimensions de cada categoria s’han organitzat trobades interclubs amb el Real Club de Polo, el Catalònia, el FCBarcelona i el CDTerrassa els dissabtes del mes de setembre. Els nens i nenes de Benjamí, Aleví i Infantil afronten aquests partits amistosos amb il·lusió de començar a jugar els caps de setmana.

Des de el Castelldefels HC volem agrair aquests clubs la bona disposició i la col·laboració dels diferents clubs en aquests moments en els que encara no disposem d’una instal·lació per practicar amb garanties el nostre esport.