Amistós del SF 1a. contra un rival directe

Victoria ajustada de les nostres noies contra el Univesidad de Sevilla, 3-2.

El partit es va jugar a les instal·lacions del RC de Polo de Barcelona, i va ser una oportunitat més de poder entrenar pel primer equip femení, que té una pre-temporada una mica atípica. Físic, sessions de vídeo…i amistosos els caps de setmana, per la impossibilitat de trobar camps lliures per entrenar.

L’equip està en fase de construcció, amb la implantació d’un nou sistema de joc, tant de sortida com de pressió, com alternativa al treball de la temporada passada.

Tot i això, i amb algunes baixes importants a l’equip, vam aconseguir una victòria molt treballada davant del Universidad de Sevilla, un rival directe de la lliga de primera nacional, que ha estat aquest cap de setmana de gira per Barcelona.

L’equip va remuntar el resultat per dos cops, i va marcar els tres gols després de tres PC. 100% d’efectivitat en una jugada importantíssima que aquesta temporada tenim previst treballar intensament.

Continuant amb aquesta dinàmica de partits-entrenament, avui dilluns tenim un altre amistós a Mataró, amb l’Iluro HC, que ens ha ofert la possibilitat de jugar amb el seu sènior femení.

Una altra oportunitat per continuar el treball del grup de cara a l’inici de la competició oficial el proper dissabte 30/9 i diumenge 1/10, amb jornada doble contra el Club Egara B i el Línia 22 HC.

Ànims noies!!